Beautyplein, onze salons

Yes! Salon Beautyplein Kretadreef is weer geopend!

Uw haar laten doen of genieten van een gezichtsbehandeling, lichaamsbehandeling of pedicure tegen een betaalbare prijs? Wees welkom bij een van de professionele salons van het Beauty College! Hier bieden we verschillende schoonheids- en kappersbehandelingen

Let op! In verband met de coronamaatregelen is een behandeling alleen mogelijk door middel van een vooraf gemaakte afspraak. Bij het bezoek van onze salon en de behandeling in de cabines volgen wij alle richtlijnen vanuit het RIVM.

Beautyplein Kretadreef

In onze grote en veelzijdige kapsalon en schoonheidssalon bieden we verschillende behandelingen aan. U wordt hier ontvangen en geholpen door onze studenten, onder begeleiding van ervaren docenten en tegen een aantrekkelijke prijs. Ontdek ons aanbod!

Beautyplein

Kapsalon Casa Confetti

In het herkenbare kleurige pand op de Uithof zit onderin onze kapsalon. Hier kunt u terecht voor alle behandelingen van onze kapsalon. Kom langs en laat u verwennen!

Kapsalon Casa Confetti

Salon Vondellaan

In ons pand aan de Vondellaan zit onze nieuwste salon. De ingang vindt u aan de achterzijde, aan de Willem Sluyterstraat 3. Hier bieden de studenten van de opleiding kapper en schoonheidsspecialist diverse behandelingen aan. Bekijk hier de kappers- en schoonheidsbehandelingen en praktische informatie van deze salon. 

Salon Vondellaan