Beautyplein, onze salons

Van harte welkom in onze salons: BEAUTYPLEIN

Uw haar laten doen of genieten van een gezichtsbehandeling, lichaamsbehandeling of pedicure tegen een betaalbare prijs? Wees welkom bij het BEAUTYPLEIN, de professionele salons van het Beauty College! Hier bieden we verschillende schoonheids- en kappersbehandelingen

VAKANTIEPERIODE, Let op! Wij zijn weer telefonisch bereikbaar vanaf maandag 2 sept, en zijn weer officieel geopend vanaf 16 september. Bel even voor een afspraak in verband met wisselende openingstijden. 

U kunt terecht in één van onze drie locaties:

Salon Kretadreef

In onze grote en veelzijdige kapsalon en schoonheidssalon bieden we verschillende behandelingen aan. U wordt hier ontvangen en geholpen door onze studenten, onder begeleiding van ervaren docenten en tegen een aantrekkelijke prijs. Ontdek ons aanbod!

Salon Kretadreef

Salon Uithof Casa Confetti

In het herkenbare kleurige pand op de Uithof zit onderin onze kapsalon. Hier kunt u terecht voor alle behandelingen van onze kapsalon. Kom langs en laat u verwennen!

Salon Uithof Casa Confetti

Salon Vondellaan

In ons pand aan de Vondellaan zit onze nieuwste salon van het BEAUTYPLEIN. De ingang vindt u aan de achterzijde, aan de Willem Sluyterstraat 3. Hier bieden de studenten van de opleiding kapper en schoonheidsspecialist diverse behandelingen aan. Bekijk hier de kappers- en schoonheidsbehandelingen en praktische informatie van deze salon. 

Salon Vondellaan