Behandelingen Beauty Salons

Wil je jouw haar laten doen of een gezichtsbehandeling? Of ben je toe aan een rustgevende massage? In de salons kun je kiezen uit een ruim aanbod van behandelingen. 

Haarverzorging

Kom langs om je haar te laten knippen, verven, permanenten, vlechten of voor een coupe de soleil.

Gezichtsbehandeling

Een heerlijke en rustgevende behandeling die bestaat uit een huidanalyse gevolgd door reiniging van de huid, een peeling en epileren van de wenkbrauwen. Ook kunnen we je wimpers of wenkbrauwen verven, de huid stomen met een waterdamp-apparaat, het gezicht masseren en een verzorgend masker en dagcrème behandeling geven. Als afsluiting geven wij je een persoonlijk verzorgingsadvies. 

Lichaamsmassage

Voor een algeheel ontspannen gevoel en een goed doorbloede huid kunnen we je een lichaamsmassage (rug, nek en schouders) geven.

Hydromassage bed

Je ligt op een verwarmd waterbed terwijl twee waterstralen je hele lichaam aan de achterkant masseren. Het hydromassage bed vermindert onder andere pijnlijke spieren, vermoeide benen en geeft een ontspannen gevoel. Een kuur bestaat uit tien keer 20 minuten maar kun je ook los boeken.

Cosmetische hand- of voetbehandelingen

Wij geven je handen of voeten een complete behandeling waarbij de nagels en nagelriemen van handen of voeten een oppepper krijgen. Je handen of voeten krijgen ook een massage. Tot slot lakken wij je nagels in een kleur die jij zelf uitkiest.

Make-up

Voor een speciale gelegenheid kun je bij ons terecht voor een feestelijke make-up. Leuk om er bijzonder uit te zien op bijvoorbeeld een gala, huwelijk of tijdens een intiem diner. 

 

Heb je vragen?

Studiekeuzevragen? Vraag het ons voorlichtingscentrum: