Goud en zilver bij Skills

Studenten Schoonheidsverzorging Shana Veltman en Mariëlle Kroeze wonnen goud en zilver! Zij deden mee aan het Nederlands Kampioenschap, Skills The Finals, van 16 t/m 18 maart in de RAI Amsterdam. Deze twee kanjers hebben weken getraind en met resultaat! De wedstrijd was zwaar, maar ze genoten ontzettend van deze dagen omdat zij zo goed voorbereid waren. Shana: "Het was fantastisch en echt ongelofelijk. Het dringt nog niet helemaal tot me door, maar ik ben zo blij. Mariëlle en ik hebben samen met onze docenten zo hard getraind en nu goud en zilver!"

De trainingen gaan door voor Shana en alles wat nodig is wordt ingezet, want zij kan door naar de wereldkampioenschappen, Worldskills, in Abu Dhabi.

 

World Skills in Abu Dhabi
Met haar gouden medaille werd Shana Veltman kampioen van Nederland. Daarmee verwierf ze het recht om van 14 - 19 oktober in Abu Dhabi deel te nemen aan de World Skills, het officiële wereldkampioenschap voor beroepen. Als een van de 1300 deelnemers uit 60 verschillende landen gaat ze daar proberen om de wereldtitel mee te nemen naar Nederland.