Het Beauty College

Op het Beauty College leer je het mooiste uit anderen te halen. Geef jij een ander graag een mooi uiterlijk, of een oogverblindend kapsel? Wil jij een topschoonheidsspecialist of topkapper worden? Volg dan een opleiding op het Beauty College. Goed om te weten: onze docenten komen uit de praktijk en je krijgt les in mooie praktijklokalen.

Helder en up-to-date

Onze docenten kennen je persoonlijk, het lesrooster is duidelijk en de organisatie is helder. Het Beauty College ontwikkelt zich steeds, in samenwerking met de bedrijven. Dat is wat onze opleidingen zo bijzonder maakt. Wat je op school leert, sluit mooi aan op de praktijk.

Docent samen met student aan het werk

Overzichtelijk en mooie praktijklokalen

Het Beauty College is een overzichtelijke kleine school, waar je opleidingen kunt volgen in de richtingen Haarverzorging en Schoonheidsverzorging. Je krijgt les in professionele en moderne leer- en praktijkruimten, en in onze eigen beautysalons in Utrecht. Oudejaarsstudenten helpen en begeleiden de eerstejaarsstudenten. En natuurlijk werk je bij het Beautyplein onder begeleiding van ervaren docenten.

Studenten behandelen klant in de salon

Heb je vragen?

Studiekeuzevragen? Vraag het ons voorlichtingscentrum: