Het Beauty College

Op het Beauty College leer je het mooiste uit anderen te halen. Geef jij een ander graag een mooi uiterlijk of een oogverblindend kapsel? Wil jij een topschoonheidsspecialist of topkapper worden? Volg dan een opleiding op het Beauty College. Wij leiden je zo hoog mogelijk op. En goed om te weten: onze docenten komen uit de praktijk en je krijgt les in onze mooie praktijklokalen.

Helder en up-to-date

Onze docenten kennen je persoonlijk, het lesrooster is duidelijk en de organisatie is helder. Het Beauty College ontwikkelt zich steeds in samenwerking met de bedrijven. Dat is wat onze opleidingen zo bijzonder maakt. Wat je op school leert, sluit prima aan op de praktijk.

Docent samen met student aan het werk

Overzichtelijk en mooie praktijklokalen

Het Beauty College is een overzichtelijke kleine school waar je de opleidingen Haarverzorging en Schoonheidsverzorging kunt volgen. Je krijgt les in professionele en moderne leer- en praktijkruimten en in onze eigen beautysalons op de locatie, Kretadreef 61 en Leuvenplein 12/13 (ingang Heidelberglaan) in Utrecht. Je oefent en werkt regelmatig mee in de salons met klanten en modellen. Oudejaarsstudenten helpen en begeleiden daar de eerstejaars studenten. En natuurlijk werk je er onder begeleiding van ervaren docenten.

Studenten behandelen klant in de salon

Heb je vragen?

Studiekeuzevragen? Vraag het ons voorlichtingscentrum: