Hét Beauty College!

Op het Beauty College leer je het mooiste uit anderen te halen. Geef jij een ander graag een mooi uiterlijk of een oogverblindend kapsel? Wil jij een topschoonheidsspecialist of topkapper worden? Volg dan een opleiding op het Beauty College. Wij leiden je zo hoog mogelijk op. En goed om te weten: onze docenten komen uit de praktijk en je krijgt les in onze mooie praktijklokalen.

Helder en up-to-date

Onze docenten kennen je persoonlijk, het lesrooster is duidelijk en de organisatie is helder. Het Beauty College ontwikkelt zich steeds in samenwerking met de bedrijven. Dat is wat onze opleidingen zo bijzonder maakt. Wat je op school leert, sluit prima aan op de praktijk.

Beauty College gesprek student docent

Overzichtelijk en mooie praktijklokalen

Het Beauty College is een overzichtelijke kleine school waar je de opleidingen Haarverzorging en Schoonheidsverzorging kunt volgen. Je krijgt les in professionele en moderne leer- en praktijkruimten en in onze eigen beautysalons op de locatie, Kretadreef 61 en Leuvenplein 12/13 (ingang Heidelberglaan) in Utrecht. Je oefent en werkt regelmatig mee in de salons met klanten en modellen. Oudejaarsstudenten helpen en begeleiden daar de eerstejaars studenten. En natuurlijk werk je er onder begeleiding van ervaren docenten.

Beauty College_barbierlokaal

“Naar Abu Dhabi voor WORLD SKILLS. WOW!”

Shana Veltman, student Schoonheidsverzorging:
De uit Amersfoort afkomstige Shana Veltman volgt de opleiding Schoonheidsspecialiste op niveau 4 versneld. Ze deed mee aan Skills Heroes, vakwedstrijden voor mbo’ers. “Meedoen aan Skills Heroes, daar had ik eigenlijk nooit zo over nagedacht. Het was een docent die mij benaderde. En dus deed ik mee aan The Finals en werd kampioen van Nederland. Nu mag ik naar de World Skills in Abu Dhabi. Hoe gaaf is dat!” Voor na haar examen heeft Shana stiekem al een droomscenario in gedachten. “Ik wil graag gaan werken op een cruiseschip. Varen door het Caribisch gebied en ondertussen mensen verzorgen in de Spa. Het lijkt me heerlijk.”

Shana

Het Beauty College past bij mij

Evie Klever, student Haarverzorging:
“Toen ik van de havo kwam, zocht ik een opleiding die bij mij past. Ik kwam bij het Beauty College terecht om te kijken of het kappersvak wat voor mij zou zijn. De school sprak mij meteen aan: kleinschalig en gezellig. Hier kan ik mijn creativiteit laten zien. Ik vind het mooi om het haar van mensen te verzorgen en ze te laten stralen. Visagie is ook een passie van mij. Dat volg ik als keuzevak. Het Beauty College is een fijne school!”
 

Evie Klever, student Haarverzorging

Je ontdekt hier je eigen krachten

Charlotte Vermaak, student Schoonheidsverzorging:
“Toen ik tijdens een open avond op het Beauty College kwam, dacht ik meteen: dit is wat ik wil, dit wordt mijn school en hier wil ik mijn opleiding Schoonheidsverzorging volgen! Het is een school waar je je eigen krachten ontdekt en passie krijgt voor het vak. Met alle docenten heb ik een goede klik en er wordt op een fijne manier gewerkt. Zo wordt de theorie van de kernvakken goed toegelicht tijdens de lessen.”

Chorlotte Vermaak_ Beauty College_ Schoonheidsverzorging

Heb je vragen?

Studiekeuzevragen? Vraag het ons voorlichtingscentrum: