Nieuwsoverzicht

Nieuws over het Beauty College

Je kunt het laatste nieuws over ons college ook volgen op Instagram of Facebook.

De woordvoerder van ROC Midden Nederland is het eerste aanspreekpunt voor journalisten en coördineert de afhandeling van vragen vanuit de media. U kunt contact opnemen met Joost Heeroma, telefoon 06 34 36 34 74 of e-mail j.heeroma@rocmn.nl

Heb je een vraag over onze opleidingen of open dagen, neem dan contact op met ons voorlichtingscentrum, 088 2333 444 of stuur een mail naar studieinfo@rocmn.nl

 

Afbeelding

opening Vitaliteitslab
12 oktober 2020
ROC Midden Nederland
Beauty College
Gezondheidszorg College
Sport College
Welzijn College

ROC Midden Nederland helpt Utrecht nog gezonder te worden

Op 15 oktober 2020 opende ROC Midden Nederland in stadion Galgenwaard het Vitaliteitslab. Dit lab biedt een prikkelende en interactieve beleving aan studenten, medewerkers, bedrijven en bewoners: zij kunnen het Vitaliteitslab aan de slag met de zes dimensies van positieve gezondheid.

Het Vitaliteitslab is ontwikkeld in samenwerking met vele partners. Ons gezamenlijke doel is: Utrecht nog gezonder maken. Want hoe gezonder we zijn, hoe beter het leven is. In economische en maatschappelijke zin, maar vooral ook voor ieders persoonlijke kwaliteit van leven.

Afbeelding

Opleiding Medisch Pedicure bij ROC Midden Nederland
9 juli 2020
Beauty College
Gezondheidszorg College

Nieuwe opleidingen pedicure voor volwassenen van start

Goede voetverzorging draagt bij aan de gezondheid en mobiliteit

Medisch pedicure
In de schoonheidsverzorging- en kappersbranche volgen trends en ontwikkelingen elkaar in hoog tempo op. Dit maakt het noodzakelijk om te blijven ontwikkelen. Het Beauty College biedt daarom verschillende mogelijkheden voor uw professionele ontwikkeling als schoonheidsspecialist of kapper en vanaf september 2020 dus ook de opleiding pedicure en medisch pedicure.

Afbeelding

Jan van Zanen geeft het stokje door
24 juni 2020
ROC Midden Nederland
Beauty College
Gezondheidszorg College
Sport College
Welzijn College

Wij geven het stokje door! Utrechtse organisaties komen in beweging voor de stad

Juist nu we door het coronavirus meer thuis zitten en minder bewegen, moeten we extra aandacht hebben voor onze gezondheid en vitaliteit. ‘Bewegen is het nieuwe normaal’ schrijven zeven sporticonen op 23 mei jl. in een landelijke advertentie. Sport en bewegen stimuleert onze vitaliteit en gezondheid. Daarom zijn verschillende Utrechtse organisaties in beweging gekomen voor de stad. Zij bundelen hun kennis en energie om Utrecht gezonder en vitaler te maken. Zij geven het stokje door en nodigen iedereen uit om in beweging te komen. Doe mee, bekijk het filmpje en geef het stokje door!

Heb je vragen?

Studiekeuzevragen? Vraag het ons voorlichtingscentrum: