Nieuwsoverzicht

Nieuws over het Beauty College

Je kunt het laatste nieuws over ons college ook volgen op Facebook.

De woordvoerder van ROC Midden Nederland is het eerste aanspreekpunt voor journalisten en coördineert de afhandeling van vragen vanuit de media. U kunt contact opnemen met Aris Willems, telefoon 06  24 82 72 73 of e-mail a.willems@rocmn.nl.

Heb je een vraag over onze opleidingen of open dagen, neem dan contact op met ons voorlichtingscentrum, 0900 400 30 02 of stuur een mail naar studieinfo@rocmn.nl

 

Afbeelding

logo Skills Heroes
21 februari 2019
Beauty College
Tech College
ROC Midden Nederland

Skills Heroes team ROC Midden Nederland klaar voor het NK!

Skills The Finals, team ROCMN is erbij. In de maand maart nemen negen studenten van diverse mbo-colleges van ROC Midden Nederland op twee locaties weer deel aan het Nederlands kampioenschap Skills Heroes. Skills The Finals is hét evenement waar (beroeps)onderwijs samen komt met het bedrijfsleven.

Afbeelding

Risky Roads
14 februari 2019
Beauty College
Business & Administration College
Creative College
ROC Midden Nederland

Studenten Beauty College en NPAC actief bij de Utrechtse Sportprijs 2018

Woensdagavond 13 februari 2019 organiseerde Sport Utrecht in opdracht van de gemeente Utrecht en samen met een groot aantal partners, waaronder ROC Midden Nederland, weer de verkiezing van de titels Sportman, Sportvrouw, Sportploeg, Sportcoach, Sportvrijwilliger, Sporttalent, Sportfoto van het Jaar. Tijdens de feestelijke avond werd Kickbokser Ilias Ennahachi verkozen tot de beste sportman en Parasnowboardster Lisa Bunschoten tot Sportvrouw van het Jaar 2018 in Utrecht.

Afbeelding

De winnaars schoonheidsverzorg​ing Marscha Spronk, Paulien Drese en Janine Bosch​
29 oktober 2018
Beauty College
ROC Midden Nederland

Kampioenen SKILLS Heroes gekozen bij Beauty College

Op 29 oktober vond de prijsuitreiking plaats van de schoolkampioenschappen van Schoonheidsverzorging en Haarverzorging. Paulien Drese is de beste in schoonheidsverzorging en Nikita Kerkhof is de winnares bij haarverzorging. Tweede en derde werden Marscha Spronk en Janine Bosch voor schoonheidsverzorging en Angela van den Hater  en Sarena Nijburg voor haarverzorging.

Afbeelding

Geld
10 juli 2018
Automotive College
Beauty College
Bouw & Interieur College
Business & Administration College
Creative College
Gezondheidszorg College
Horeca & Toerisme College
ICT College
Media, ICT & Design college
Sport College
Tech College
Veiligheid & Defensie College
Welzijn College
ROC Midden Nederland

Handreiking schoolkosten

Vanochtend zijn er berichten in de media verschenen over een aantal voorgenomen beleidsmaatregelen van de Minister van OCW. Hierin staat dat de Minister overeenstemming bereikt heeft met JOB (Jongeren Organisatie Beroepsonderwijs) en de MBO Raad over de 'Handreiking schoolkosten' met in het 'Servicedocument Schoolkosten' 16 afspraken over o.a. basisuitrusting school en onderwijsbenodigdheden.

Heb je vragen?

Vraag het ons voorlichtingscentrum: