Nieuwsoverzicht

De woordvoerder van ROC Midden Nederland is het eerste aanspreekpunt voor journalisten en coördineert de afhandeling van vragen vanuit de media. U kunt contact opnemen met Aris Willems, telefoon 06  24 82 72 73 of e-mail a.willems@rocmn.nl

Twitter

Praat met ons mee via ons twitteraccount

Afbeelding

Ivana Sneujink aan het werk
15 januari 2018
Beauty College
ROC Midden Nederland

Studente Beauty College naar Skills The Finals!

Zaterdag 13 januari was het Beauty College van ROC Midden Nederland het strijdtoneel voor de landelijke Skills Heroes kwalificatiewedstrijd Schoonheidsverzorging. Ivana Sneujink, mbo-studente van het Beauty College ging de strijd aan met 22 andere studenten van mbo-scholen uit heel Nederland. Ivana behaalde een fantastische 4e plaats en behoorde bij de beste 8 studenten die door zijn naar Skills The Finals, het Nederlands kampioenschap.

Afbeelding

Goede Doelen Dag Beauty College
20 december 2017
Beauty College

Goede Doelen Dag Beauty College

Op 18 december heeft het Beauty College weer haar jaarlijkse Goede Doelen Dag gehad. Wat zijn we trots op al onze studenten voor hun inzet en creativiteit. Van nagels lakken, kerststukjes en kerstkaarten maken tot verzorgingspakketjes regelen. Ook werden er bezoekjes gebracht in meerdere verzorgingstehuizen. Of de studenten er nou iets gingen maken, brengen of een beauty momentje verzorgen, de mensen vonden het fantastisch.

Heb je vragen?

Vraag het ons voorlichtingscentrum: