Nieuwsoverzicht

Nieuws over het Beauty College

Je kunt het laatste nieuws over ons college ook volgen op Facebook.

De woordvoerder van ROC Midden Nederland is het eerste aanspreekpunt voor journalisten en coördineert de afhandeling van vragen vanuit de media. U kunt contact opnemen met Aris Willems, telefoon 06  24 82 72 73 of e-mail a.willems@rocmn.nl.

Heb je een vraag over onze opleidingen of open dagen, neem dan contact op met ons voorlichtingscentrum, 0900 400 30 02 of stuur een mail naar studieinfo@rocmn.nl

 

Afbeelding

 LeerKRACHT en inspraak studenten Beauty College
15 februari 2018
Beauty College

LeerKRACHT en inspraak studenten

Vanaf september werken wij als docententeam met de methode leerKRACHT. LeerKRACHT zorgt ervoor dat we in de docententeams op een andere en effectieve manier met elkaar werken. Alle activiteiten die we met elkaar afspreken staan in het teken van de verbetering van de lessen, de student staat op die manier altijd centraal.
Tijdens onze LeerKRACHT-bijeenkomsten nodigen we studenten uit voor studentarena’s. Dan stellen we de studenten vragen over allerlei zaken, met als doel verbeteringen door te voeren in ons onderwijs en zo de kwaliteit te verbeteren.

Afbeelding

Ivana Sneujink van Beauty College behaalde een gouden medaille bij Skills The Finals, met model
15 januari 2018
Beauty College
ROC Midden Nederland

Goud voor studente Beauty College bij Skills The Finals

Ivana Sneujink, mbo-studente van het Beauty College van ROC Midden Nederland, behaalde een gouden medaille bij Skills The Finals, het Nederlands kampioenschap Beroepen. Zij werd eerste bij de Skills Heroes wedstrijd Schoonheidsverzorging. Van 15 t/m 17 maart stond Overijssel in het teken van de nationale kampioenschappen vakwedstrijden binnen het vmbo en mbo.

Afbeelding

Goede Doelen Dag Beauty College
20 december 2017
Beauty College

Goede Doelen Dag Beauty College

Op 18 december heeft het Beauty College weer haar jaarlijkse Goede Doelen Dag gehad. Wat zijn we trots op al onze studenten voor hun inzet en creativiteit. Van nagels lakken, kerststukjes en kerstkaarten maken tot verzorgingspakketjes regelen. Ook werden er bezoekjes gebracht in meerdere verzorgingstehuizen. Of de studenten er nou iets gingen maken, brengen of een beauty momentje verzorgen, de mensen vonden het fantastisch.

Heb je vragen?

Vraag het ons voorlichtingscentrum: