BEAUTYPLEIN nóg professionelere werkomgeving

Beauty college kleurt roze tijdens openingsfeest

Op 1 oktober is de veelzijdige beautysalon, genaamd BEAUTYPLEIN, feestelijk geopend. Het hele schoolgebouw van het Beauty College kleurde roze vanwege het thema. De salon is verbouwd, vernieuwd en uitgebreid met vier behandelruimtes. Wethouder gemeente Utrecht Kees Diepeveen verrichtte samen met mensen van het Beauty College de openingshandeling. Daarna werden de gasten door studenten rondgeleid in de salon, waar demo’s werden gegeven van behandelingen.

Klanten kunnen bij het BEAUTYPLEIN terecht voor verschillende schoonheidsbehandelingen, manicure, pedicure, massage, haar stylen, knippen, kleuren en we hebben een barbiershoek. Studenten leren hier in de praktijk, jongerejaars leren van ouderejaars.

Bedrijven waarmee het Beauty College veel samenwerkt waren ook aanwezig. Zo liet Make Up Studio de gasten de najaars-make-up trends zien, demonstreerde Cosinta hoe je met Beauty Defect Repair de gezichtshuid kan verbeteren en presenteerde L’Óréal de blond-lijn Expert Blondifier en de nieuwste styling producten van Tecni.Art. Er kon een mooie glamourfoto gemaakt worden door een professionele fotograaf en na afloop ontvingen de gasten een mooie goodiebag met beautyproducten, samples en informatie.

2 oktober 2018
ROC Midden Nederland
Beauty College

Heb je vragen?

Vraag het ons voorlichtingscentrum: